Hoogstraat 37, 3131BL VLAARDINGEN

Vraagprijs

€ 275.000 kosten koper

Woonopp.

119 m2

Perceelopp.

87 m2

Omschrijving

Altijd al een eigen werkruimte willen hebben en daarboven willen wonen? Of wil je van dit pand een prachtige woning maken? Dit is de kans!
In hartje Centrum kunnen wij dit leuke woon-/winkelpand aanbieden.
Dit pand laat zich makkelijk gebruiken als woning, eventueel in combinatie met winkel, atelier, workshopruimte, yogastudio, kapsalon, beautysalon of administratiekantoor. Ervaar het gemak van boven je werk wonen of wellicht het verhuren van deze ruimte!
Gelegen in een autovrije straat op loopafstand van alle voorzieningen zoals diverse horeca-gelegenheden, winkels, scholen, natuurgebied Broekpolder en het Hofpark. Centraal nabij de aansluiting met de A4 en A20 richting Rotterdam, Delft en Den Haag. Met de metro heeft u een goede verbinding naar Rotterdam.

Op de begane grond bevindt zich de sfeervolle winkel/- woonruimte met aan de achterzijde een ruime keuken en hal met een aparte toiletruimte en badkamer met douche. Tevens is er toegang tot een knusse binnenplaats. De bovenwoning op de eerste etage is ingedeeld met een ruime woon-/slaapkamer en aparte keuken.

Begane grond:
- Entree van de woon-/winkelruimte.
- De winkel heeft een oppervlakte van circa 10,55 x 4,00 m; aan de achterzijde is er toegang tot de binnenplaats (9 m2).
- Aparte keuken aan achterzijde, circa 6,00 x 2,84 m. Deze ruime keuken is ingericht met een eenvoudig keukenblok. Eventueel is hier een leuke woonkeuken mogelijk en is er ruimte voor opslag.
- Sfeervolle tussenhal met toegang tot badkamer met douche en een apart toilet.
- Via de winkel is er een trap naar de bovenwoning.

Eerste verdieping:
- Overloop met bergruimte.
- Aparte keuken, circa 2,06 x 2,92 m, met eenvoudige opstelling; vanuit de keuken is er een deur naar een klein
balkon met mogelijkheid voor een dakterras.
- Ruime woon-/slaapkamer, circa 10,51 x 3,64 m, met gestuukte wanden.
Bergvliering.

Bijzonderheden:
- Gebruiksoppervlakte wonen 119 m² (waarvan de bovenwoning 49 m2 en de winkelruimte circa 42 m²).
- Vrijwel geheel voorzien van dubbel glas en nieuwe kozijnen.
- Verwarming en warm water middels CV combiketel, Remeha, bouwjaar 2013.
- Gelegen op eigen grond.
- Oplevering in overleg.


Interesse in dit huis? U kunt een eigen Vlaardingse NVM-aankoopmakelaar inschakelen. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en kunt u tijd, geld en zorgen besparen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars vindt u op Funda.
Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod.
Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Lees verder...
Streetview
Map
Satellite