Beeldsnijdersgaarde 5, 2542EL DEN HAAG

Vraagprijs

€ 335.000 kosten koper

Woonopp.

134 m2

Perceelopp.

76 m2

Omschrijving

Dit hoekhuis (kwadrant woning, vier-onder-een-kap) met eigen parkeerplaats is gelegen in het groene hofje van het autovrije kindvriendelijke Erasmuspark. De eengezinswoning bestaat uit 5 kamers en een tuin met veel privacy op het noordwesten. Om het huis en tuin ligt een ecologische zone met bomen en grasstroken, waardoor het huis extra vrij ligt.
In de nabije omgeving vindt u winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen. Het centrum van Wateringen, Recreatiegebied Madestein en het strand van Kijkduin liggen op fietsafstand.

Indeling:

Begane grond:
- Ruime keuken aan de voorzijde van de woning. De keuken is voorzien van een moderne keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, en oven en magnetron. De losse koelkast zal achterblijven;
- Toiletruimte met wandcloset;
- Ruime kamer of berging van circa 5 m²;
- Zonnige tuin van ca. 31m² gelegen op het noordwesten, voorzien van stroomaansluiting voor gebruik van elektrische apparaten buiten en een buitenkraan;
- Een gemeenschappelijke berging voor stalling van fietsen is aanwezig.

Eerste verdieping:
- Zeer ruime en heerlijk lichte woonkamer vanwege de grote ramen. Trapopgang naar de 2e etage, de woonkamer is voorzien van laminaatvloer.

Tweede verdieping:
- Overloop voorzien van laminaatvloer en trapopgang naar de derde verdieping;
- Ruime slaapkamer van ca. 21 m² voorzien van laminaatvloer;
- Neutraal betegelde badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

Derde verdieping:
- Overloop voorzien van laminaatvloer met ruimte voor opslag, cv-ketel, WTW-unit en wasmachine/droger;
- Twee slaapkamers voorzien van laminaatvloer.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2005;
- Gebruiksoppervlakte wonen ca. 134 m²;
- Perceeloppervlakte 76 m²;
- De woning is volledig geïsoleerd en geheel voorzien van dubbel glas;
- Energielabel A;
- De erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht;
- Het erfpachtrecht is eeuwigdurend. De canon is eeuwigdurend afgekocht;
- De woning wordt verkocht inclusief eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage;
- Voor de fietsen is een gemeenschappelijk berging aanwezig;

- VvE-bijdrage voor de parkeerplaats bedraagt €49,73 per maand. Het dak van de garage dient gerenoveerd te worden. Er is een eenmalige extra bijdrage gevraagd voor het onderhoud aan de garage. Deze eenmalige extra bijdrage zal door verkoper worden voldaan.

- Naast de eenmalige bijdrage heeft de VvE voorgesteld de periodieke bijdrage tijdelijk te verhogen met €140,31 per maand voor een periode van 14 maanden (eindigend op 31 december 2021), of een verhoging met €98,21 per maand voor een periode van 20 maanden (eindigend op 30 juni 2022). Een definitief besluit is nog niet genomen. De stukken zijn op te vragen bij de verkopend makelaar.

- VvE- bijdrage voor het gemeenschappelijke groenonderhoud en de fietsenberging bedraagt €12,50,= per maand. Er is voorgesteld deze te verhogen naar €15,= per maand in 2021.

Bent u op zoek naar een leuke eengezinswoning in het kindvriendelijke Erasmuspark? Bel ons voor een bezichtiging.
Interesse in deze woning? U kunt een eigen NVM-aankoopmakelaar inschakelen. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en kunt u tijd, geld en zorgen besparen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars vindt u op Funda. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Lees verder...
Streetview
Map
Satellite