Steenuillaan 17, 2496PN DEN HAAG

Vraagprijs

€ 309.000 kosten koper

Woonopp.

110 m2

Perceelopp.

122 m2

Omschrijving

Deze leuke eengezinswoning is gelegen aan een autovrije schoolstraat tegenover basisischool de Fontein in Morgenweide. De woning is ideaal voor jonge gezinnen en kent een woonoppervlakte van circa 110m². De achtertuin bevindt zich op het zuidoosten en is bijna 10 meter diep. De woning beschikt over 4 slaapkamers.

Indeling
Begane grond:
- Via de voortuin bereikt u de entree met hal;
- Toegang tot toiletruimte en meterkast;
- De woonkamer geeft toegang tot de diepe achtertuin;
- De open keuken is gelegen aan voorzijde van de woning. Veel inbouwapparatuur is recent vervangen. De keuken beschikt over een keramische kookplaat (2014), afzuigkap (2018) magnetron (2018), oven (origineel) en een vaatwasser (2019).
- De achtertuin is verzorgd en is gelegen op het zuidoosten, waar u heerlijk van zon kunt genieten. Tevens is een terrasoverkapping aanwezig.

Eerste etage:
- Overloop welke toegang geeft tot de twee slaapkamers;
- De keuken is oorspronkelijk in één van de slaapkamers aanwezig geweest. Leidingwerk is nog aanwezig.

Tweede etage:
- Overloop welke toegang geeft tot de twee slaapkamers en de badkamer.
- De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2002;
- Perceel ca. 122 m²;
- Eigen grond;
- Er zijn rolluiken aanwezig.
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? U kunt een eigen NVM-aankoopmakelaar inschakelen. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en kan u tijd, geld en zorgen besparen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Lees verder...
Streetview
Map
Satellite