van Hoornbeekstraat 15-A, 3135LJ VLAARDINGEN

Vraagprijs

€ 137.500 kosten koper

Woonopp.

60 m2

Omschrijving

Een heerlijk licht en ruim 3 voorheen 4 kamer appartement in een rustig gelegen appartementencomplex maar toch dichtbij alle voorzieningen. Je bent zo in het achter gelegen groene park en het winkelcentrum Van Hogendorpkwartier. Op nog geen 5 minuten lopen pak je de metro naar Rotterdam en Hoek van Holland.

De woning is gelegen op de eerste etage, is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en heeft een zeer ruime berging van bijna 19 m² in de onderbouw.

Eerste etage:
- Entree, hal met bergkast en toilet met wandcloset.
- Lichte en ruime doorgebroken woonkamer van circa 24 m² met veel lichtinval en toegang tot het balkon aan de achterzijde met uitzicht over de groene binnentuin.
- Dichte keuken aan de voorzijde voorzien van recht keukenblok. In de keuken bevindt de meterkast en is er toegang tot de badkamer.
- Volledig betegelde badkamer in lichte betegeling voorzien van douchecabine, wastafel en designradiator.
- Tussenhal met vaste kast en toegang tot de twee slaapkamers aan de voorzijde van circa 10 en 7 m².

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 60 m².
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas.
- Verwarming en warmwater middels CV combiketel (2005).
- Actieve Vereniging van Eigenaars met een bijdrage van circa € 145,87 per maand.
- Gelegen op erfpachtgrond tot 15-08-2054 met een vaste canon van € 37,- per jaar.
- Eigen zeer ruime berging in de onderbouw.
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? U kunt een eigen NVM-aankoopmakelaar inschakelen. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en kunt u tijd, geld en zorgen besparen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars vindt u op Funda. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Lees verder...
Streetview