Header

Park Leeuwenhoeck, Wateringen

23 eengezinswoningen, 28 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrije kavels

Header
Header

Park Leeuwenhoeck

De verkoop van de 54 woningen in het nieuwbouwproject Park Leeuwenhoeck startte in juni 2017. In 2019 zijn de woningen in dit prachtige project opgeleverd.

Park Leeuwenhoeck is een intieme en chique woonbuurt met diverse woonsferen. Elke straat krijgt zijn eigen karakter waarbij telkens een belangrijke rol is weggelegd voor water en/of groen. Zo kunt u wonen aan de singel, aan waterrijke randen of aan een van de
bomenrijke laantjes. Groene hagen en begroeide hekwerken dienen als erfafscheiding. Samen met de speelplek in de ecologische zone in de noordwestelijke hoek van het buurtje dragen ze bij aan het groene karakter van de wijk.

Type woningen Park Leeuwenhoeck

23 Royale eengezinswoningen, type A
Deze ruime eengezinswoningen liggen verdeeld over vier woonblokjes van vier tot acht woningen. Er zijn twee basistypen. Type A1 is een tussenwoning met een langskap. Type A2 is een hoekwoning (met uitzondering van bouwnummer 33) met aan de voorzijde een dwarskap, waardoor de zolderverdieping nóg meer ruimte biedt.

28 Riante twee-onder-eenkapwoningen, type B, C, D en E
In Park Leeuwenhoeck zijn vier verschillende typen twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd. Elk type bestaat uit twee varianten, waarbij de eerste steeds is uitgerust met een langskap en de tweede met een dwarskap aan de voorzijde. Typen B, C (met uitzondering van bouwnummer 23) en E beschikken over een aangebouwde garage. Type D heeft in plaats van een garage een half uitgebouwde entree en een aangebouwde berging, wat zorgt voor een extra brede ruimte tussen de keuken en de woonkamer

3 Vrije kavels voor exclusieve vrijstaande villa’s
In Park Leeuwenhoeck zijn drie vrije kavels gereserveerd voor vrijstaande villa’s.

Betrokken partijen

Verkoop: Borgdorff Makelaars
Ontwikkeling: KondorWessels Projecten en Investia Vastgoed
Realisatie: Boele & Van Eesteren
Architect: Van Egmond Totaal Architectuur
Landschapsarchitect: Beuk stedenbouw & landschap
Onderzoeks- en adviesbureau: IDDS
Notaris: Westland Partners

Header Header