Watertuinen III, Maasdijk

Volledig verkocht

Uitverkocht!

Watertuinen III

Watertuinen is een nieuwe wijk aan de rand van Maasdijk. De kleinschaligheid van deze woonbuurt sluit naadloos aan op de dorpse sfeer die zo kenmerkend is voor Maasdijk. Wonen in Watertuinen omschrijven we dan ook niet voor niets als wonen in een rustige, waterrijke en groene omgeving!

Kinderopvang en verschillende scholen zijn aanwezig en er is een bloeiend verenigingsleven. Sportieve Westlanders kunnen zich uitleven bij de voetbal, korfbal, dansen, tennis, darten en nog meer. Daarnaast staat het jaarlijkse zomerspektakel bekend als één van de gezelligste feesten en kent het dorp verschillende horecagelegenheden, zoals het Wapen van Maasdijk, Sportcafé Maasdijk en eetcafé De Westgaag. Maasdijk voorziet ook in de dagelijkse behoeften, zoals de supermarkt Plus, Bakkerij Vreugdenhil, een kapper en huisartsenpraktijk.

Wilt u de knusse dorpssfeer tijdelijk inruilen voor het bruisende stadsleven? De uitvalswegen richting Delft, Den Haag en Rotterdam zijn nabij. Ook met het OV: de bus vanuit Maasdijk en metro in Maassluis, is de stad goed te bereiken. Liever een dagje uitwaaien op het strand? Op nog geen 20 minuten rijden liggen ’s-Gravenzande en Hoek van Holland. Dat maakt het veelzijdige en centraal gelegen Maasdijk aantrekkelijk om te wonen!

De veelzijdigheid van de Watertuinen Maasdijk, vind je terug in Watertuinen fase 3! Hier komen verschillende woningtypes: van eengezinswoningen voor startende gezinnen en doorstromers, tot gave appartementen en geschakelde semi-bungalows. Gaat u de eerste stap in uw wooncarrière zetten of bent u al verder en juist op zoek naar gelijkvloers? U vindt het in Watertuinen fase 3.

De bouw van Watertuinen fase 3 is reeds gestart.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Lees verder...

Nieuws over Watertuinen III

Funderings- werkzaamheden gestart!

Van Mierlo is reeds gestart met de funderingswerkzaamheden. De funderingen van blok 1 (semi-bungalows Waterlotus) zijn in week 49 gestort. Deze week zijn vervolgens de funderingen van blokken 3 en 5 (rijwoningen Watermunt) gestort.

Lees verder

Eerste paal Watertuinen fase 3 een feit!

Goed nieuws vanuit Watertuinen Maasdijk!  14 oktober 2019, is de eerste technische paal een feit! De komende weken wordt de basis “geslagen” van de derde, tevens laatste fase van nieuwbouwwijk Watertuinen Maasdijk.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Nollaantje
406 m
Bushalte Verkadestraat
495 m
Bushalte Coldenhovelaan
720 m
Bushalte Stellingmolen
1.53 km
Bushalte Röntgendreef
1.73 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De Achtsprong
2.98 km
Bibliotheek Maassluis
3.23 km
Duckie
3.3 km
De Hele Mikmak
3.34 km
Maaslandcollege Lentiz
4.29 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Karwei
1.81 km
Lidl
2.16 km
DIO Drogist
3.08 km
ABN Amro
3.21 km
Hoogvliet
3.36 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek De Lier
3.17 km
Huisartsenpraktijk
3.32 km
Vitalis klassieke homeopathische praktijk
3.84 km
Mesdaglaan
4.99 km
Maassluis Oost
5.12 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Borgdorff Makelaars Wateringen

Wateringen

Financieel advies

Neem voor meer informatie over jouw financiële mogelijkheden contact op met:

De Hypotheekshop Den Haag-Binnenstad

Den Haag

Adviesgesprek aanvragen »

De Hypotheekshop Westland-Wateringen

Wateringen

Adviesgesprek aanvragen »

De Hypotheekshop Westland-Naaldwijk

Naaldwijk

Adviesgesprek aanvragen »