Schelpenduin (kavels), Monster

Volledig verkocht

Schelpenduin (kavels)

WONEN IN DE DUINEN
In De Duinen worden drie woonbuurten gerealiseerd: Schelpenduin, Santhorsthof en Madewater.

SCHELPENDUIN
Schelpenduin is een nieuwe woonbuurt in Monster. U woont in een uniek stukje natuur:
een beschut en glooiend, nieuw aangelegd duinlandschap, direct achter de Haagweg, op een steenworp afstand van het strand en strandopgang Schelpenpad. Vlakbij het centrum van Monster en bij Den Haag. Daarmee zijn alle voorzieningen, van winkels tot scholen en medische zorg, ook in de buurt. Ook aan de kinderen is gedacht: direct naast Schelpenduin is een mooie speeltuin aangelegd met veel houten speeltoestellen.

Veel variatie
In deze nieuwe buurt zijn diverse vrije kavels te koop met een grootte variërend van 385 tot een royale 580 m2. Voor de kavels zijn talloze bebouwingsmogelijkheden. Van een landelijk ogende, romantische duinvilla met rieten kap tot moderne, gelijkvloerse bungalow. Door de hoogteverschillen in de percelen kunt u accenten aanbrengen aan de woning. Denk bijvoorbeeld aan een verdiepte carport of een verhoogd terras dat grenst aan de duintop.

Bouw uw eigen huis
Speciaal voor deze kavels hebben diverse ontwikkelaars passende villa’s ontwikkeld. Een aantal mogelijkheden voor de bebouwing ziet u hier. Deze afbeeldingen zijn vooral bedoeld als inspiratie, want uiteindelijk bepaalt u zélf hoe uw huis in de duinen eruit komt te zien!
Kijk voor meer inspiratie ook eens bij het woningtype "Kavel Schelpenduin met vrijstaande woning".

Kavels 24 t/m 31: Deze kavels liggen direct aan het water. Desgewenst kunt u, grenzend aan uw tuin, een aanlegplaats voor uw boot creëren. Deze locatie is bouwrijp zodat direct kan worden gestart met bouwen.

SANTHORSTHOF
Santhorsthof is een nieuwe, luxe woonbuurt in de Monsterse duinen met 23 royale vrije kavels, variërend in grootte van 510 tot 975 m2. Een unieke woonplek, op loopafstand van de Noordzeekust, dicht bij het sfeervolle centrum van Monster met alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels en scholen én op grofweg een kwartier fietsen van Kijkduin en de Haagse natuurgebieden Madestein en Ockenburgh.

Vrijstaande villa's in Santhorsthof
Een aantal villa's is inmiddels gerealiseerd in Santhorsthof. De architectuur loopt uiteen van een landelijk ogende, romantische duinvilla met rieten kap tot een modern vormgegeven herenhuis. Op de vrije kavels kunt u, geleid door de stedenbouwkundige spelregels, een villa volgens uw eigen wensen (laten) ontwerpen en bouwen. Door de hoogteverschillen kunnen specifieke accenten aan de woning worden aangebracht, zoals een verdiepte carport of een verhoogd terras dat grenst aan de duintop. Een aantal kavels ligt aan het water. Hier is ruimte om een aanlegplaats voor uw sloep te creëren.

Een huis naar uw hart
In Santhorsthof kunt u écht een huis naar uw hart laten bouwen. Mooi verscholen in het duinlandschap of als u dat wilt zelfs deels ín een duinpan. De stedenbouwkundige kaders zijn duidelijk en zorgen ervoor dat alle woningen passen in de omgeving en de kwaliteit van de woonbuurt gewaarborgd is.

Inspiratie
Gaat u gerust eens kijken. De villa's die al zijn gebouwd of in aanbouw zijn, zullen u ongetwijfeld inspireren. Gaat u met uw kinderen op locatie kijken, dan kunnen zij lekker spelen in de Speelduin, de speeltuin tussen Santhorsthof en Schelpenduin. Een speeltuin met vooral houten speeltoestellen én natuurlijk, zoals bij deze strandlocatie past, veel speelzand.

Afwijkende formaten van kavels zijn mogelijk, de verkoopprijs wordt dan naar verhouding aangepast.
Bij de kavelnummers 11 en 14 is een insteekhaven inbegrepen.

MADEWATER
De vrije kavels van Madewater liggen pal achter de duinen, het ‘Madewater’ en parallel aan de Haagweg. Een unieke locatie die allerlei pluspunten verenigt: een natuurlijke ligging, recreatie om de hoek en een uitstekende bereikbaarheid via de weg én het water. Met de ligging tussen Monster en Den Haag zijn alle voorzieningen – winkels, scholen, medische zorg bijvoorbeeld – dichtbij. Voor de kinderen is onlangs een zandspeeltuin met vooral houten speeltoestellen gemaakt aan de naastgelegen Santhorsthof.

Variatie in kavels
Tussen de villabebouwing aan de Haagweg, zijn nog twee vrije kavels te koop van respectievelijk 522 en 543 m2. Hier kunt u zelf een woning (laten) bouwen die past bij uw woonwensen en leefstijl. Één van de belangrijkste stelregels is dat de woning is opgebouwd in natuurlijke materialen en kleuren. Zó passen de nieuw te bouwen villa’s perfect in de bestaande structuur van wisselende bebouwing aan de Haagweg: vrijstaande woningen met ruimte voor groen en tuinen tussen de woningen. De makelaar of verkoopadviseur informeert u graag over de stedenbouwkundige kaders.

Uw eigen villa bouwen
U kunt natuurlijk het hele ontwerp- en bouwproces zelf ter hand nemen, maar wij brengen u desgewenst graag in contact met ons netwerk van architecten en villabouwers.

PERSOONLIJK GESPREK
Wij nodigen u van harte uit om contact op te nemen voor een oriënterend persoonlijk gesprek. In dit gesprek krijgt u een duidelijke toelichting op de locatie, de beschikbare kavels en op het ontwikkel- en verkoopproces. En als u wilt, kunnen we u in contact brengen met een villabouwer of architect om u te ondersteunen én te ontzorgen bij het ontwerp en de realisatie van uw droomwoning!

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Lees verder...

Nieuws over Schelpenduin (kavels)

25-11-2020

Santhorsthof - kavel 5 - Unieke woonplek vlak aan zee

Een luxe woonbuurt in de Monsterse duinen met royale vrije kavels, variërend in grootte. Een unieke plek, op loopafstand van de Monsterse kust, dicht bij het centrum van Monster én op grofweg een kwartier fietsen van Kijkduin, Madestein en Ockenburgh.


Lees verder
Bnr.
Reset
Kavels Santhorsthof € 390.000

Kavels Santhorsthof

Santhorsthof, kavel 8 a 0-ong - € 390.000

Verkocht onder voorbehoud

Bekijk meer details

9 Kavels Santhorsthof € 460.000

Kavels Santhorsthof

Bouwnummer 9 - € 460.000

Verkocht

Bekijk meer details

14 Kavels Santhorsthof € 590.000

Kavels Santhorsthof

Bouwnummer 14 - € 590.000

Verkocht

Bekijk meer details

17 Kavels Santhorsthof € 415.000

Kavels Santhorsthof

Bouwnummer 17 - € 415.000

Verkocht

710 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

50 Kavels Schelpenduin € 360.000

Kavels Schelpenduin

Bouwnummer 50 - € 360.000

Verkocht

580 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

22a Kavels Madewater € 290.000

Kavels Madewater

Bouwnummer 22a - € 290.000

Verkocht

543 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Schelppad
130 m
Bushalte Stichting Westerhonk
695 m
Bushalte Plaats Langeveld
793 m
Bushalte Watergat
899 m
Bushalte De Tol
1.18 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Eerste Westlandse Montessorischool
849 m
Bibliotheek Monster
1.77 km
Bibliotheek Westland
2.26 km
Brede School Westhof
2.99 km
De Hoeksteen
4.26 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Spar
608 m
Hoogvliet
2.04 km
Praxis
2.34 km
BouwCenter
2.38 km
Roobol
3.84 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Monster
1.18 km
Parnassia psycho-medisch centrum
1.56 km
Apotheek Poeldijk
2.39 km
Apotheek de Korenaer
3.48 km
Waldeck Apotheek
3.68 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Borgdorff Makelaars

Wateringen

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

De Hypotheekshop Den Haag-Binnenstad

  • Den Haag
Vraag advies »
Logo

De Hypotheekshop Westland-Wateringen

  • Wateringen
Vraag advies »
Logo

De Hypotheekshop Westland-Naaldwijk

  • Naaldwijk
Vraag advies »