Nog enkele bouwnummers beschikbaar in de Fonteinkerk!

04 februari 2021

De Fonteinkerk wordt een bijzonder complex in Voorburg. De kerk wordt getransformeerd tot woongebouw met 19 luxe appartementen. Ook genieten op deze prachtige locatie aan de Vliet? Er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar.


De Fonteinkerk is een eigenwijs en robuust gemeentelijk monument uit de jaren ’50. In het voormalig kerkgebouw komen acht woningen verdeeld over drie lagen. Het monumentale karakter van het gebouw blijft behouden, maar het gebouw krijgt wel een grote metamorfose tot woongebouw. In de buitengevel komen openingen met verdiepingshoge ramen en openslaande deuren naar de terrassen en balkons van de woningen. Bovenop de kerk komen drie verdiepingen nieuwbouw met in totaal 11 appartementen. De stijl van de nieuwbouw wijkt bewust af van de architectuur van de kerk om duidelijk onderscheid tussen oud en nieuw te maken.

Centraal wonen
De Fonteinkerk ligt op een prachtige locatie aan de Vliet in Voorburg. Het kanaal vormt een doorgaande vaarroute tussen Leiden en Delft. Op slechts enkele minuten wandelen ligt het gezellige centrum van Voorburg. Hier kunt u terecht voor een dagje winkelen, culinair genieten en diverse culturele voorzieningen. Ook het centrum van Den Haag is dichtbij. De Grote Markt ligt namelijk op vijf km afstand.

Interesse?
Er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar in Wonen in de Fonteinkerk. Wilt u uw intrek nemen in één van de luxe appartementen? Bekijk dan de projectwebsite: www.wonenindefonteinkerk.nl.

Wilt u liever direct contact met team nieuwbouw? Neem gerust contact met ons op via  0174 – 22 50 55 of projecten@borgdorff.nl.