Wonen in de Fonteinkerk: Start verkoop zaterdag 5 september!

20 augustus 2020

Zaterdag 5 september a.s. start de verkoop van de 19 appartementen. Graag nodigen we u uit voor de start verkoop. In de kerk is er een presentie met informatiepanelen waarop we alle details over de appartementen inclusief de verkoopprijzen laten zien. ZATERDAG 5 SEPTEMBER A.S.Zaterdag 5 september a.s. start de verkoop van de 19 appartementen van het project Fonteinkerk. Graag nodigen we u uit voor de start verkoop. In de kerk is er een presentie met informatiepanelen waarop we alle details over de appartementen inclusief de verkoopprijzen laten zien. Er zijn verkoopbrochures beschikbaar en er is gelegenheid om met een makelaar in gesprek te gaan.RESERVEER UW TIJDSLOT VOOR DE VERKOOPBIJEENKOMSTUiteraard houden we de richtlijnen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen in acht. We ontvangen geïnteresseerden in kleine groepen en zorgen dat u in de kerk 1,5 meter afstand kunt houden.


Aanmelden voor een tijd waarop u langs wilt komen is noodzakelijk. Verspreid over de dag hebben we verschillende starttijden. 
DRIVE THROUGH OM ALLEEN VERKOOPBROCHURE OP TE HALENWilt u liever de verkoopbijeenkomst vermijden en thuis de verkoopbrochure bekijken? Daarvoor organiseren we op zaterdag 5 september a.s. tussen 10:00 en 13:00 uur een drive-through! Met de auto, fiets of lopend kunt u de verkoopbrochure en prijslijst contactloos ophalen op het parkeerterrein van Reinier de Graaf.


https://wonenindefonteinkerk.nl/start-verkoop/Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Wonen in de Fonteinkerk?

Bekijk ook het project Wonen in de Fonteinkerk

In verkoop
Meer informatie

Wonen in de Fonteinkerk

Voorburg


€ 589.000 tot € 1.249.900
103 m2 - 214 m2 woonoppervlakte
13 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Wonen in de Fonteinkerk »