Header

Jouw huis verkopen met Borgdorff
Dat doen we in 8 stappen

Header

Borgdorff als verkoopmakelaar

  Ga jij je huis verkopen? Dan wil je graag weten wat je kunt verwachten. Het verkoopproces bestaat bij ons uit 8 overzichtelijke stappen:


  1. Vrijblijvend gesprek

  Voordat je voor Borgdorff als jouw verkoopmakelaar kiest maak je eerst kennis met je makelaar. De makelaar zal je tijdens het gehele verkoopproces begeleiden. 


  2. Opdracht tot dienstverlening

  Als je besluit dat je de verkoop van je huis door Borgdorff wil laten begeleiden dan wordt dit vastgelegd in een opdracht tot dienstverlening. Hierin staan alle afspraken die je met onze makelaar maakt.


  3. Jouw huis verkopen met een goede presentatie

  Vervolgens worden foto’s, video, plattegrond en/of een 360° tour gemaakt om jouw huis zo goed mogelijk te presenteren. Daarnaast kijkt jouw vaste makelaar samen met jou of alle benodigde documenten compleet en correct zijn.


  4. Online aanmelding van jouw huis

  Verkoopteksten worden geschreven en de brochures en raampresentaties opgemaakt. Na jouw goedkeuring wordt je huis online gezet en is vanaf dat moment zichtbaar op Funda en onze eigen Borgdorff website. 


  5. Bezichtigingen 

  Afspraken voor bezichtigingen worden minstens 24 uur van tevoren doorgegeven, tenzij anders afgesproken met de makelaar. Door onze nauwe samenwerking met De Hypotheekshop kunnen geïnteresseerden eenvoudig financieel advies inwinnen, om eventuele teleurstellingen te voorkomen.


  6. Bod overleggen

  Zodra er een bod op jouw huis wordt gedaan zal de makelaar deze met je overleggen. De makelaar kan je op basis van zijn ervaring een goed advies geven, maar uiteindelijk maak jij zelf de keuze welk (tegen)voorstel je zult doen. 


  7. Koopovereenkomst voor de verkoop van jouw huis

  Als het huis is verkocht zal de makelaar de koopovereenkomst opstellen. Deze is opgesteld door juristen, waardoor de risico’s die je als verkoper kunt lopen worden beperkt. Het tekenen van de koopovereenkomst wordt begeleid door jouw makelaar. 


  8. Juridische overdracht bij de notaris

  Jouw makelaar controleert of de concept leveringsakte en de nota van afrekening, die door de notaris zijn aangeleverd, correct zijn opgesteld en of alle afspraken die met de koper zijn vastgelegd in de koopovereenkomst ook zijn overgenomen. 

  Voordat je naar de notaris gaat hebben we nog een laatste inspectie afspraak in het huis en noteren we de meterstanden.

  De allerlaatste stap van het verkoopproces; de overdracht bij de notaris. Ook daar is je makelaar bij aanwezig. Hierna is het officieel. 


  Van harte gefeliciteerd, jouw huis is verkocht!

 Waarom kiezen voor Borgdorff als verkoopmakelaar?

 • Altijd een vast contactpersoon
 • Vaststellen van een realistische vraagprijs
 • Actieve verkoopstrategie
 • Altijd actuele informatie via ons klantenintranet
 • Juridische ondersteuning tijdens het verkoopproces 

Klant Beoordeling

 • Verkoop gemiddelde

  9,2

  328 beoordelingen
 • Aankoop gemiddelde

  9,5

  412 beoordelingen
Alle beoordelingen